Értékelési irányelvek

Utoljára módosítva: 19/02/2019

Köszönjük, hogy a Beautyview-t használja!

A Beautyview közössége mindig örömmel fogadja az Ön véleményét a helyi szépségszalonokról és szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatairól. Ezen felül csapatunk legfőbb célja, hogy a Beautyview tartalma mindig megbízható és minőségi információt nyújtson mind a látogatók, mind a hirdető szalontulajdonosok számára. Annak érdekében, hogy ezzel segítsen nekünk, és a lehető leggyorsabban közzétegyük értékelését, kérjük, győződjön meg róla, hogy megosztandó véleménye megfelel az itt megfogalmazott irányelveknek. Minden értékelés publikálása előtt a Beautyview jóváhagyása szükséges, így biztosak lehetünk abban, hogy nem jelenik meg semmilyen támadó jellegű, vagy nem megfelelő hangvételű tartalom az oldalon. Nem áll szándékunkban cenzúrázni véleményét, de nem fogadunk el értékeléseket, amelyek megszegik az irányelveinket.

Íme néhány kérdés, ami segíthet eligazodni:

 

1. MIT TARTALMAZHATNAK AZ ÉRTÉKELÉSEIM?

Szeretnénk őszinte és pontos visszajelzést kapni a szépségszalonban gyűjtött tapasztalatairól. A vélemények csak eredeti információkat tartalmazhatnak, nem lehet az értékeléseket másolni vagy más weboldalt idézni. Minden véleményt elfogadunk - lehet pozitív vagy negatív - mindaddig, amíg őszinte, hiteles és a szalonnal közvetlen kapcsolatban álló vendég által lett megosztva.

Az emberek szeretnek hasznos, érdekes és vicces értékeléseket olvasni. Győződjön meg róla, hogy annyi részletet és információt nyújtson, amennyit csak lehetséges - így több mint valószínű, hogy véleményét elfogadjuk.

 

2. MIKÉPP ÍRJAK VÉLEMÉNYT?

Egy értékelés írásakor a legfontosabb szempont hogy legyen elfogulatlan. A szépségszalont kereső vendégek őszinte véleményeket szeretnek olvasni a szolgáltatókról. Mi pedig egy barátságos légkört próbálunk fenntartani a Beautyview-n , ezért győződjön meg róla, hogy értékelése megfelel az irányelveinknek, és különösképpen, tartalmazzon fontos információkat a szépségipar kedvelői számára.

Az értékelés megfogalmazása előtt gondolja át véleménye tartalmának időrendi sorrendjét, a kapcsolat felvételétől, a foglaláson keresztül, egészen a szalon látogatásáig. Fektessen hangsúlyt olyan kulcsfontosságú pillanatokra, amelyek megragadták Önt, és segítsen betekintést nyújtani a szalonban töltött idejének legjobb részeire. Nem kell több tucat bekezdést írnia, de minden véleménye legyen tömör és tájékoztató jellegű.

 

3. MIÉRT LETT ELUTASÍTVA AZ ÉRTÉKELÉSEM?

A Beautyview csapata szakértelemmel képes kiszúrni a hamis vagy sértő értékeléseket, ezen felül elutasítunk minden olyan dolgot, amely nem felel meg irányelveinknek.

Annak biztosítása érdekében, hogy véleményét ne utasítsuk el, tartsa szem előtt a következőket, amelyek biztos törlést vonnának maguk után:

  • Nem az adott vendég eredeti tapasztalatai alapján íródott.
  • Nem megfelelő hangvételű, vagy sértő kifejezéseket tartalmaz.
  • Másodkézből származó információt tartalmaz, ebből kifolyólag nem az értékelő volt a vendég.
  • Egyértelműen a szolgáltató tulajdonosa, vagy a szolgáltató beosztottja tette közzé az értékelést.
  • Nem magyarul van megfogalmazva.
  • Újra felhasznált, vagy más személytől átvett információkat tartalmaz.

 

4. JELENTHETEK HAMIS VAGY TÁMADÓ JELLEGŰ ÉRTÉKELÉSEKET?

Természetesen!  A Beautyview csapata számít a közösségi együttműködésre, annak érdekében, hogy kiszűrjük a valótlan, hamis vagy támadó jellegű tartalmakat. Elsősorban a pozitív és barátságos légkört támogatjuk partnereink és látogatóink számára. Részletes és tényszerű értékelések játsszák a legnagyobb szerepet abban, hogy minőségi információkat tudjunk fenntartani a Magyarországi szépségszalonokról.

Függetlenül attól, hogy Ön szalontulajdonos, vagy látogató, ha olyan véleményt észlel, amelyről úgy véli, hogy hamis vagy támadó jellegű, akkor megjelölheti az értékelést, ezáltal a Beautyview csapata felül tudja vizsgálni annak tartalmát.

 

5. MI TÖRTÉNIK, HA EGY HAMIS ÉRTÉKELÉS MEGOSZTÁSRA KERÜL?

Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy hamis vagy sértő vélemények ne kerüljenek publikálásra. Viszont azon ritka pillanatok egyikén, amikor egy értékelés véletlenül átcsúszik az ellenőrzésen, Önnek lehetősége nyílik jelezni ezt felénk, az értékelés megjelölésével. Miután az értékelés megjelölésre került, a Beautyview csapata felülvizsgálja az értékelés tartalmát. Ha nem felel meg irányelveinknek, akkor törlésre kerül és további lépéseket teszünk meg annak érdekében, hogy az értékelő ne ismételhesse meg újra tevékenységét. Ez magába foglalhat figyelmeztetést, felfüggesztést vagy további lépéseket, amelyek a Beautyview mérlegelési jogkörébe tartoznak.

 

6. MI TÖRTÉNIK, HA A SZALON NEGATÍVAN VÁLASZOL A VÉLEMÉNYEMRE?

Bár minden szalon csak pozitív értékeléseket szeretne kapni, vannak olyan esetek, amikor a vendégek nem elégedettek a szolgáltatással. Ha Ön egy negatív véleményt ír, ami valós és nem sértő, a Beautyview természetesen el fogja fogadni és az értékelés publikálásra kerül.

Ha azonban a szalon válaszol, és megközelítése túlzottan negatív vagy akár fenyegető, Ön kapcsolatba léphet csapatunkkal és mi mindent megteszünk, hogy megpróbáljuk megoldani a problémát. Ez magába foglalhatja a szalon válaszának visszavonását, az adott szalon figyelmeztetését, akár oldalának felfüggesztését, vagy a Beautyview mérlegelési jogkörébe tartozó esetleges további lépéseket.

 

7. VALAKI TÉVES INFORMÁCIÓ KÖZZÉTÉTELÉVEL ZSAROLJA A SZALONOMAT. MIT TEGYEK?

Ha úgy gondolja, hogy az adott vendég téves értékelést tesz közzé, vagy ami még rosszabb, felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ingyenes szolgáltatásra tegyen szert pozitív értékelésért cserébe, azonnal vegye fel a kapcsolatot a Beautyview csapatával. Mi megteszünk minden erőfeszítést, hogy megvédjük az oldalunkon regisztrált szépségszalonokat, és biztosítjuk hogy az ilyen vendégek a jövőre nézve ne tehessenek többé  közzé véleményt az oldalon.

 

8. HOGYAN REAGÁLJAK EGY VENDÉG VÉLEMÉNYÉRE?

A pozitív visszajelzésekre reagálva a vendégek nagyra értékelik az egyéni és személyes hangvételű válaszadást. Tudassa velük, hogy elolvasta véleményüket, és hogy mennyire hálás ezért. Ezáltal azt is lehetővé teszi, hogy más látogatók tudtára hozza, hogy mennyire fontos Önnek saját vendégeinek véleménye, s ezzel pozitív képet alkosson szolgáltatásáról.

Negatív értékelés esetén a legfontosabb az, hogy soha ne vegye személyes támadásnak. Még a legjobb szalonoknál is előfordulhat olyan vendég, aki talál okot panasznyújtásra. Maradjon mindig nyugodt, legyen udvarias, amikor reagál, és próbálja előtérbe hozni a tárgyilagosságot az érzelmek felett, hogy teljesen megértse a vendég véleményét. Ha képes megoldani a problémát, kapjon az alkalmon, hogy visszacsábítsa az értékelőt és ezzel a pozitív hozzáállással szert tegyen új potenciális vendégekre. Elengedhetetlen, hogy a vendég hibáztatása helyett, próbálja megoldani a problémát barátságos hangnemben, amennyire csak lehet.