Pénzvisszatérítési irányelvek

Utoljára módosítva: 19/02/2019

Köszönjük, hogy a Beautyview közösségének a tagja!

A Beautyview.com weboldal (továbbiakban "Beautyview" valamint "mi", "miénk", "minket" és ezek különböző alakjai) minden személyes felhasználó részére ingyenesen, szalontulajdonosok és hirdetők számára pedig havidíjas előfizetés keretein belül biztosítja szolgáltatásait.

 

Személyes felhasználók

Hogyan törölhetem a fiókomat?

Személyes felhasználók részére a Beautyview egy ingyenes szolgáltatás. Felhasználóink bármikor törölhetik profiljukat minden költség és kötelezettség nélkül. Ehhez egyszerűen jelentkezzen be Profiljába, ugorjon a fiók beállítások / profil menüpontra és kattintson a Törlés gombra. Ezek után felkérést fog kapni arra, hogy töltsön ki egy rövid kérdőívet, mielőtt kérését véglegesítenénk.

Végezetül, emailben fogjuk visszaigazolni fiókjának inaktiválását.

 

Szalontulajdonos vagy hirdető felhasználó

Ingyenes próbaidő új profilokhoz

Új szalon profil létrehozásakor egy 30 napos ingyenes próbaidőszak érhető el. A szolgáltatásnak ez idő alatt nincs díja, és bármikor ingyenesen megszüntethető minden kötelezettség nélkül. Megszüntetéshez egyszerűen jelentkezzen be szalon profiljába, ugorjon a csomagom menüpontra, és kattintson a lemondom gombra.

Szalon profil megszüntetése

A Beautyview-n elérhető előfizetési csomagok nem tartalmaznak határozott időre szóló szerződést, ezáltal bármikor megszüntetheti előfizetését szalon profilján keresztül. Lemondás után nem számolunk fel további költségeket, és szalon profilja az addigi számlázási ciklus végével inaktívvá válik, hacsak nem másként tájékoztat minket.

Havidíjas előfizetések előre fizetendők, és Ön felelős az adott számlázási időszakban felmerült  költségekért. Például, ha a hónap 8. napján regisztrál, akkor az Ön számlázási ciklusa minden hónap 8. napjára esik. Ha tegyük fel a hónap 14. napján dönt úgy, hogy törli fiókját, akkor az aktuális hónapért  még fizetnie kell, de ezt követően már nem számítunk fel további költséget.

Pénzvisszatérítés

Ha valamilyen okból kifolyólag nem elégedett a Beautyview által nyújtott szolgáltatással, akkor Ön jogosult a szóban forgó előfizetéssel kapcsolatban álló, bejelentésétől számított utolsó 30 nap során teljesített fizetések visszatérítésére.

Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb.