Röviden a Beautyview-ról

Köszönjük, hogy a Beautyview-t használja!

Az embereket manapság elárasztják a választási lehetőségek. Tudni szeretnék, hogy a rengeteg interneten megtalálható szolgáltatás közül hol találhatnak egy klikkelésre hiteles és elfogulatlan információkat. A Beautyview segíthet Neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb, szépségiparral kapcsolatos termékeket vagy szolgáltatásokat.

Hogy ezt elérhetővé tegyük, a Beautyview felhasználói értékelhetik és megoszthatják véleményüket az általuk rendszeresen látogatott fodrász vagy szépségszalonokról. Ezen - pozitív vagy negatív - értékelések nyújtanak majd tájékoztató jellegű információt közösségünk tagjainak az adott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

A Beautyview-t böngészve, gyorsan és egyszerűen találhatsz szépségszalonokat és természetesen lehetőséged van arra is, hogy Te is értékeld őket és megoszd tapasztalataid. Akár szépségipari vállalkozó vagy, esetleg csak egyszerűen meg szeretnéd találni a számodra a legjobb szolgáltatást nyújtó szalont a környékeden, fordulj bizalommal a Beautyview-hoz.

 

Küldetésünk

Újítást hozzunk a szépségiparba,  lenyűgöző és egyedi élményt nyújtva a legjobb szolgáltatások böngészésében.

 

Kik vagyunk és mit csinálunk?

Beautyview egy vadonatúj online platform, ami segít az embereknek kapcsolatot teremteni a fodrász és szépségszalonokkal. 

További információkért, kérlek látogass el interaktív oldalunkra: beautyview.info

 

Hivatalos csomagszállító partnerünk

XXL Futár - Futárrendelés gyorsan, egyszerűen, kiszámítható árakon. Az XXL Futár adatvédelmi szabályzata itt elérhető.